Cum sa faci bani online cu Amazon Mechanical Turk

Amazon Mechanical Turk va ajuta sa gasiti locuri de munca pentru a lucra de la domiciliu si deasemenea sa castigati  bani în plus. Aici veti gasi sarcini care necesita doar inteligenta umana(de exemplu, va trebui să  faceti o cercetare detaliata asupra unor date care vi se vor da, sau de a efectua cercetari  pentru descoperirea unor  date duplicate).
Pentru a incepe sa faceti bani  cu Mechanical Turk trebuie sa va inregistrati mai intai si  apoi sa urmati pasii de mai jos:

Pasul 1:  Cautati  si gasiti “hit-uri”. Hit-urile (sarcini pentru inteligenta umana), sunt sarcini pe care trebuie sa  le indepliniti pana la capat. Dupa indeplinirea sarcinilor sunteti   recompensati cu o sumă de bani.


Pasul 2: Daca ati gasit si v-ati decis asupra unei sarcini, urmati instructiunile pentru a o indeplini si apoi transmiteti raportul cu rodul muncii dumneavoastra.


Pasul 3: Dupa ce raportul de munca referitor la sarcina indeplinita este  aprobat de catre solicitant, banii vor fi depusi  in contul dumneavoastra  de plati Amazon.

Pentru a va face o idee despre Hit-uri nu ezitati sa cititi cateva exemple de sarcini pe care alte persoane le-au indeplinit: Alegerea categoriei potrivite pentru  anumite produse; evaluati rezultatele de cautare pentru aceste cuvinte cheie; sunt aceste doua produse la fel?”.
Deci, acesta este modul în care puteti face bani pe net  cu Amazon Mechanical Turk si este o idee buna pe care trebuie sa o incercati si dumneavoastra.


 

 

Copyright © 2014 Idei constructive de a face bani pe net