Idei constructive de a face bani pe net

Bani pe net cu jocuri de strategie online:

 

Daca va place sa jucati jocuri de strategie online, atunci va  va face  placere sa jucati si anno1777.  Vestea buna  este ca, daca va jucati si aveti rezultate bune , veti castiga, de asemenea, bani reali (banii virtuali castigati  în joc pot fi convertiti în bani reali si, de asemenea, banii reali pot fi convertiti în bani virtuali).


Jocul simuleaza un sistem  economic, politic si militar (exact cum este in  lumea reala) si in joc  puteti  intra in pielea unui politician, om de afaceri (aveti posibilitatea sa detineti o banca, revista, restaurant), sau in pielea unui expert militar. Pentru a juca acest joc nu este necesar   sa il descarcati  si il puteti juca direct din browser-ul  dumneavoastra  (Internet Explorer, Firefox).


Inainte de a juca ANNO1777 trebuie sa  va deschideti un cont (nu vi se permite sa aveti mai mult de un cont)  si este foarte usor pentru ca trebuie sa introduceti un nume de utilizator, o parola, un e-mail,  genul si varsta. Este foarte important  sa aveti cel putin 18 ani impliniti, deoarece este una dintre conditiile esentiale pentru a juca acest joc.
Dupa ce ati deschis contul trebuie sa va duceti la sectiunea "Ajutor & forum", unde puteti citi tutoriale despre cum sa jucati acest joc  si de asemenea puteti gasi sfaturi despre cum sa faceti  bani  pe net jucand anno1777.

 

 

 

Copyright © 2014 Idei constructive de a face bani pe net