Castiga bani jucand jocuri

Bani din jocuri

Daca esti pasionat de jocuri pe calculator ,console,  in ziua de azi iti poti transforma pasiunea in bani. Nu este foarte complicat  in a face bani din jocuri pe net. Ca sa poti castiga bani reali  din jocuri online  trebuie sa te inregistrezi  pe cat mai multe siteuri de acest gen , sa te joci pana castigi credite,puncte, carduri cadou sau alte recompense care ulterior vor putea fi transformate in bani reali.


O alta modalitate de a face bani din jocuri  pe net este sa participati si sa castigati turneele online  care se organizeaza zilnic sau lunar si din care puteti  fi recompensati cu sume frumoase de bani(depinde de importanta turneului).

 

 

Mai jos aveti o lista cu cateva siteuri care organizeaza turnee  de acest gen:


Exodus3000.com – este un joc de strategie RPG multiplayer unde te poti distra si castiga in acelasi timp bani reali si premii. Actiunea jocului se desfasoara  cu 1000 de ani in viitor, perioada in care Pamantul a fost declarat planeta nelocuibila datorita unui eveniment catastrofic, iar supravietuitorii au fugit pe Marte si au fiecare cate o gospodarie de intretinut.  In mare , misunea jucatorilor este de a se aventura in afara gospodariilor si de a explora suprafata planetei Marte in cautarea de dolari si minerale(harta  jocului cuprinde vulcani, ruine, avanposturi, gospodarii abandonate, cratere, campii, dune, magazine si asezari care ofera minerit si bonusuri ).
Odata ce ati intrat in joc, veti putea castiga dolari Mars(care pot fi transformati ulterior in bani reali)  din mineritul in vulcani , atacand alti jucatori  sau  din cautarea prin ruine.


GSN.com(Game Show Networs)  - este un site web unde puteti juca jocuri  si in acelasi timp puteti primi recompense in puncte,dupa care le puteti tranforma in premii . Pe GSN puteti juca o gramada de jocuri  distractive  si de diferite tipuri: Arcade (Zuma, Bejeweled 2, Diner Dash), Strategy (Cubis, Mahjongg Dimensions, Plants vs. Zombies),etc.
Pentru a face bani pe gsn.com trebuie sa va inscrieti la turnee  si bineinteles sa le castigati(pentru participare se percepe o anumita taxa de inscriere).

worldgaming.com(virgingaming)– este dedicat jucatorilor pe console Xbox si PS3, care pot participa la turnee unde pot castiga lunar premii  de pana la o suta de mii de dolari.

Paidgameplayer.com –  este dedicat jucatorilor cu indemanare , care pot juca sute de jocuri pe acest site ( din care amintim  Family Feud, Bejeweled 2, Zuma,etc).Se pot castiga premii de pana la 250.000 de dolari  prin participarea si castigarea turneelor care se organizeaza zilnic(de asemenea se mai pot face bani din scrierea de review-uri despre jocuri online).

 

 

 

 

Copyright © 2014 Idei constructive de a face bani pe net