Bani pe net din cumpararea si vanzarea numelor de domenii


Un domeniu este efectiv adresa unui site( ex :  gatescbine.ro sau vandmasini.info) si se gasesc foarte multe extensii in mediul online(.com, .info, .gov, . edu, etc).

 


Ca sa faci bani cu aceasta metoda  trebuie sa gasesti  si sa cumperi  nume de domenii  disponibile care au valoare comerciala  si  sunt cautate  , dupa care , in functie de  popularitate, sa le vinzi la un pret mai mare( cu cat sunt mai cautate cu atat profitul in momentul vanzarii poate fi mai mare).


Pentru a gasi astfel de domenii  trebuie facuta o cercetare pentru a gasi un produs , un serviciu , un business, un hobby ,  care va poate ajuta in gasirea unui nume de domeniu care va avea in viitorul apropiat  un success imens si implicit va valora foarte multi bani(crearea unui portofoliu cu domenii de calitate poate dura chiar si ani de zile).
Cea mai la indemana  modalitate de a vinde domeniile din portofoliu este participarea la licitatii pe siteurile de profil cum ar fi sedo.com , auctions.godaddy.com,  namejet.com, bido.com, etc.


In unele situatii, in licitatii, pretul de vanzare pentru un nume de domeniu poate ajunge peste valoarea de piata si  astfel puteti obtine  un profit considerabil ,dar exista si riscul  ca in acelasi timp sa nu aveti solicitari pentru acest nume de domeniu si sa nu il puteti  vinde.

 

 

 

 

Copyright © 2014 Idei constructive de a face bani pe net