Idei constructive de a face bani pe net

Bani pe net

 

Clickbank este un program de afiliere online, în care sunt activi mii de afiliati.Un afiliat Clickbank este o persoana care promoveaza si vinde un produs sau un serviciu al unei companii, sau al unei terte parti prin intermediul unui link afiliat.
Atunci când un afiliat vinde un produs primeste un comision din vânzarea respectiva ceea ce reprezinta un procent / vânzare stabilit de catre proprietarul produsului sau serviciului.

Aceasta idee de a face bani pe net este foarte buna pentru cei care vor sa faca bani din propriul confort al casei.De ce?
Deoarece aveti nevoie doar de cateva lucruri pentru a porni la drum cu metoda asta: un computer personal, va înscrieti pe Clickbank, alegeti produsele pe care doriti sa le promovati (în sectiunea "Marketplace", unde puteti gasi o multime de produse si servicii) si apoi începeti sa le promovati pentru a câstiga bani.

 

Un alt mod de a face bani online cu Clickbank este de a fi producator.Daca ati scris deja de o carte electronica (e-book) sau dispuneti de un produs(fabricatie proprie) care ar putea trezi interesul altor oameni din întreaga lume, puteti sa le postati pe Clickbank si sa le vindeti cu ajutorul afiliatilor.

Aceste optiuni (afiliat sau furnizor) pot fi selectate atunci când ati creat un cont, iar un alt lucru important de stiut este ca site-ul Clickbank este scris si contine descrieri de produse si servicii în limba engleza, germana, franceza si spaniola( cu alte cuvinte piata de vanzare este extinsa in intreaga lume).

Pentru a începe sa câstigati bani cu aceasta metoda trebuie sa va înregistrati mai întâi pe siteul Clickbank (trebuie sa completati campurile necesare cu date reale pentru a evita orice probleme daca aveti bani de incasat) si va trebui sa alegeti produsele sau serviciile pe care doriti sa le promovati, iar acest lucru se face în sectiunea "Marketplace" (veti gasi produse si servicii din aproape toate domeniile).

Un sfat bun pentru a avea succes in folosirea Clickbank si implicit pentru a face bani pe internet cu acest program de afiliere este ca ar trebui sa alegeti produsele conform urmatoarelor criterii importante:

a) Avg $ /sale and Avg %/sale:
Acesta optiune va va oferi o idee rapida asupra pretului aproximativ de vânzare si asupra procentului de comision pe care il puteti incasa din vanzarea produsului.Ar fi de preferat sa se aleaga produse care au un procent din vanzari rezonabil (sa spunem un minim de 35-45%), astfel încât sa puteti face un profit bun.

 

b) Optiunea "gravity" : acesta este un alt criteriu important care scoate la iveala popularitatea unui produs.Aceasta se refera la numarul de afiliati care au vândut un anumit produs si nu este raportat la numarul de vânzari efectuate.

Sa aruncam o privire la ceea ce înseamna acest lucru:

I) High gravity( de ex: 126) - înseamna ca exista multi afiliati care vând acest produs si, în acelasi timp, înseamna ca exista vânzari ridicate;

 

II) Low gravity( de ex: 15) - înseamna ca exista putini afiliati care vând produsul si implicit vânzarile sunt reduse.

In concluzie optiunea "gravity" este un criteriu foarte important in selectarea produselor, dar insa nu este de ajuns pentru a reusi in a obtine foarte multe vanzari.

Pentru a castiga bani cu acest program va trebui sa gânditi o strategie buna de promovare a produsele pe care doriti sa le vindeti( utilizarea site-urile de socializare -de exemplu: Twitter, google Plus, facebook, Twiends, crearea unui blog / site în care puteti scrie o descriere a produselor alese si includerea linkului de afiliat).


Bani cu un magazin online

Un magazin online este o idee foarte buna pentru o afacere la domiciliu, deoarece va reduce anumite costuri importante (costurile cu chiria si costurile de întretinere a cladirii inchiriate) si va fi si mult mai confortabil (va puteti relaxa pe propria canapea utilizand un laptop cu conexiune la internet si chhiar si un telefon mobil pentru a lucra cu clientii).
Daca aveti deja un loc de munca cu program flexibil, puteti utiliza deasemenea un magazin online pentru a face niste bani în plus. Dupa locul de munca puteti prelua controlul asupra propriei afaceri gestionand comenzile primite de la clienti in ziua respectiva.
Pentru a începe aceasta afacere online, trebuie sa va ganditi la ceea ce vreti sa vindeti (electronice, haine, incaltaminte, jucarii pentru copii sau poate doriti sa vindeti toate aceste lucruri in acelasi magazin online), trebuie sa studiati piata si sa va faceti o strategie de promovare, trebuie sa gasiti un web host bun si un template gratuit sau platit pentru magazinul tau online.
Aceste doua lucruri (web host si template pentru magazin online) sunt usor de gasit pe internet, pentru ca exista o multime de web host-uri bune si template-uri gratuite sau platite pentru magazine online sau daca nu doriti sa le construiti de la zero, puteti gasi magazine online gata facute de vânzare.
Dupa ce magazinul online este gata, trebuie sa faceti un lucru important: promovarea acestuia oriunde si oricând (ziare , social media - Facebook, Twitter, pliante cu o scurta descriere a produselor ce se vand in magazinul dumneavoastra).
Daca vindeti produse de calitate si designul site-ului dvs. este atractiv, clientii vor continua sa vina si, de asemenea, va vor recomanda altor persoane.

 

Cum sa faci bani cu Twitter:


Nu este nevoie sa detii un website ca sa obtii un venit online cu postarile de pe Twitter si chiar si asa exista foarte multe modalitati  fara a vinde propriile produse sau servicii , pe care le puteti aborda pentru  a face bani  prin intermediul comunitatii online  care foloseste Twitter.
Deci, cum puteti face bani cu Twitter? Mai jos aveti  doua programe pe care le puteti aborda  pentru a face bani:


I). Sponsored Twetts:


Este un program in care agentii de publicitate te cauta pentru a apela  contracost la lista ta din contul tau twitter (cu alte cuvinte te platesc sa isi faca publicitate la propriile produse si servicii prin tweet-uri transmise in lista ta).  Agentii online de publicitate iti pot cumpara tweeturile la un pret care poate varia intre 1-1000 $/tweet,  dar bineinteles valoarea va fi mai mare doar daca ai o lista activa impresionanta de followers(de ordinul miilor).


II). MyLikes:


MyLikes va permite sa alegeti  un nume de domeniu si sa creati  site-uri web sociale unde aveti posibilitatea sa creati  continut viral.  Ca sa faceti bani pe net din site-urile sociale trebuie sa creati continut de calitate care sa genereze un trafic foarte mare  si de asemenea  trebuie sa folositi anunturile din reteaua de parteneri online MyLikes de publicitate(din publicitatea  partenerilor MyLikes se pot face foarte multi bani) .

 

 

Bani online lucrand ca freelancer:

Freelancerul este acea persoana  care lucreaza pentru altcineva online si este platit pentru asta. Avand in vedere situatia grea in care se afla economia , locurile de munca  obisnuite sunt din ce in ce mai putine , iar mediul online este in continua dezvoltare, se poate spune  faptul ca freelancingul  este  o alternativa la un loc de munca obisnuit .


Exista multe argumente care demonstreaza faptul ca freelancingul este mai indicat si mult mai flexibil decat un job normal.  Puteti sa va alegeti oricand sarcinile pe care doriti sa le indepliniti :  puteti face programare pentru cineva , puteti scrie articole, traduce documente,  sau  puteti lucra la proiecte pentru corporatiile mari. Cu cat va implicati mai serios si va respectati termenele stabilite de cei care va ofera aceste sarcini, cu atat o sa fiti mai solicitati si implicit o sa faceti multi bani pe net cu acest job.


In functie de tipul de sarcini pe care vi le alegeti pentru a le indeplini trebuie sa detineti  excelente abilitati de scriere in limba romana si cel putin intr-o  limba straina(majoritatea sarcinilor se gasesc in limba engleza),abilitati  de citire si intelegere, abilitati de management al timpului si de prioritizare a sarcinilor(in cazul in care lucrati in paralel la mai multe proiecte), abilitati de auto-motivare si organizare, abilitati de comunicare si cercetare.  Daca detineti aceste abilitati, cu siguranta veti avea success ca freelancer si veti face bani pe net cu acest job online.

 

Copyright © 2014 Idei constructive de a face bani pe net